Event / Your Team Tilbyder

PRODUKTIONS LEDELSE
YOUR TEAM tilbyder total produktion ledelse af det kommende arrangement.
Indhente de nødvendige tilladelser hos kommune, Politi, Beredskab m.fl. En super nødvendig Sikkerhedsplan, er naturligvis også i højsædet. Produktion ledelsen deltager naturligvis i de aftalte og nødvendige møder, som er relateret til arrangementet – så produktion lederen i samarbejde med arrangøren, har det helt store overblik over det aftalte / kommende arrangement.

STAGE MANAGER
YOUR TEAM kan afvikle de respektive artister på den eller de scener, som er tilknyttet det gældende arrangement, så det aftalte musikprogram, bliver afviklet indenfor det aftalte tidsrum. Ligeledes at gennemlæse de deltagende artisters rideres / tekniske krav, så alt i samarbejde med arrangøren, er klar når artisten ankommer.

PRODUKTIONS TOUR LEDELSE
YOUR TEAM leverer Produktions Tour kan ledelse til enhver tour, hvor et total overblik er nødvendigt. Det samme som Produktions Ledelse, bare det at alt afvikles når artisten / produktionen er ”on the road”.

TOUR MANAGER
YOUR TEAM kan tilbyde Tour Manager, som kan sørger for at artisten er godt tilpas når de er ”on the road” – hotel tjek in, sørge for bespisning, at den aftalte tidsplan overholdes, afregning m.m. – simpelthen at have det store overblik for at tourneen bliver en succes.

SECURITY
YOUR TEAM har det bedste samarbejde med de bedste Security / Vagt firmaer. Hvor alt sikkerhed blive talt igennem med Arrangør, Produktion ledelsen, Artist og Afviklingsstedet samt myndigheder.

BREAKDOWNS
YOUR TEAM kan i samarbejde med arrangøren, lave et overblik over de udgifter, som er relateret til det kommende arrangement. Dette vil afhjælpe arrangøren, så der er et fornuftigt økonomiske overblik på udgifterne til arrangementet.

TEGNINGER
YOUR TEAM kan i samarbejde med arrangøren, lave eller få lavet tegninger over det evt. område hvor arrangementet skal afvikles – dette giver et hurtigt overblik over det gældende område – ligeledes er det en god ting at have til div. myndigheder.

PRODUKTIONS PLAN
YOUR TEAM ville kunne producerer en produktions plan over arrangementet, fra start til slut – så alle aftaler med leverandører overholdes, for arrangementet. Arrangør samt alle der deltager i arrangementet vil derved kunne have et overblik over leverancernes ankomst og ligeledes afhentning. Produktions planen vil efter aftale, også indeholde kontakt på div. leverandører til arrangementet – så der fra start er et overblik.

TOUR ITINERARY
YOUR TEAM kan tilbyde at lave en tour bog, så artisten og dennes samarbejdspartnere har et overblik, over hvad der sker og skal ske på artistens tour.

CREWS
YOUR TEAM har et ualmindeligt fint samarbejde med de bedste crew firmaer, som kan levere; Crew bosses, Stagehands, Runners, Gaffeltruck chauffører, Catering assistenter, Wardrobe assistenter, ligeledes de bedste rigger teams m.fl.

TRANSPORT
YOUR TEAM samarbejde med de bedste transport firmaer – Trailer sæt, Forvogne, Flatbedders, Kranvogne, Kassevogne og naturligvis personbiler i alle størrelser.
Ligeledes har YOUR TEAM et ualmindeligt godt samarbejde med de bedste Limousine firmaer med de bedste, professionelle og mest høflige chauffører bag rettet.
YOUR TEAM har også et godt samarbejde med Tour Busser /Nightliners her i Danmerk og ligeledes i Europa.