Logo Your Team_V2

Komplette tekniske løsninger til events, konferencer, koncerter, festivaler

VELKOMMEN

Ethvert arrangement er unikt. Det kræver custom-design ud fra det specifikke behov. Vi er eksperter i at planlægge og afvikle events. På spillesteder, festivaler, stadions. Vi tilbyder totalløsninger samt enkeltstående funktioner som produktionsledelse, sceneafvikling, bemanding og transport. Du betaler kun for det, du reelt har brug for. Vi finder de bedste folk og firmaer til opgaven og stiller med det bedste hold, Your Team.

Skærmbillede 2021
Rammstein

NEUTRAL RÅDGIVNING

Your Team kombinerer et indgående og detaljeret kendskab til branchen med et yderst agilt og omkostningsbesparende format. Som neutral agent råder vi frit mellem alle involverede instanser og skaber tryghed for vores kunder uanset opgavens størrelse. Bag Your Team står Svend Baker, der har 35 års erfaring i musik- og eventbranchen.

REFERENCER

“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Svend under bl.a. Langelandsfestival og til Take That koncert i Forum. Med Svend får man ikke bare en yderst kompetent produktionschef eller stagemanager, man får også trygheden ved at have en af Danmarks mest erfarne ……

GALLERI

Mød en del af de artister, festivaller & skønne mennesker jeg har arbejdet sammen med; Rolling Stones, Justin Bieber, Rammstein, Rasmus Seebach, Take That, Gavin Degraw, James Taylor, Roger Hodgson, George Michael, Celine Dion, Paul Potts, Smuk Fest, Britney Spears, Bananarama, Status Quo, Langelands Festival m.fl.

KONTAKT

YOUR TEAM
Svend Baker Jakobsen
Vermlandsgade 84, 5. th.
DK-2300 Copenhagen S Denmark
M: +45 5381 2630
E: svendbaker@me.com 
CVR: 42545058