Logo Your Team_V2

Referencer

Jeg har i Nordic Rentals haft stor fornøjelsen af at arbejde sammen med Svend igennem de sidste 17 år. Svend har en kæmpe ekspertise i at udføre store koncerter og tour produktioner.
Man har altid hvist at hvis det var Svend der løste opgaven, så manglede der ikke noget og der ville være styr på alt ned til den mindste detalje. Nogle af landets største arrangementer er blevet løst meget professionelt og med en omhyggelig planlægning, hvor til alle ved hvad de skal for at man som samlet hold kan nå i mål med opgaven. På det personlige plan har Svend altid haft en kærlig og omgængelig kontakt til alle sine kollegaer og har altid udvist et stort overskud for at hver enkelt i hverdagen trives og har det godt. Man har altid kunne betro sig til Svend og vist at tingene aldrig ville blive delt, hvilket i sig selv er en stor egenskab.

Svend er ganske enkelt Mr. Rock ’n’ Roll’ i Danmark.

Jesper Sander
Nordic Rentals A/S, Afdelings direktør, øst / COO

Svend Baker har gennem 20 år været en stærk drivkraft i udvikling af Nordic Rentals. Hans grundighed, detalje bevidsthed og overblik har gennem alle årene styret og sikret gennemførelsen af nogle af landets største koncerter og tournéer.

Hvad enten koncerterne afvikles i Pumpehuset, Royal Arena, Parken Arena eller en græsmark et sted i Europa – så har det altid været ensbetydende med tryghed og ”styr på det” når Svends navn har stået der som produktions manager. Jeg glæder mig rigtig meget, til det næste store show vi skal lave sammen.

Mikkel Holm
Nordic Rentals A/S, Afdelings direktør, vest / COO

Svend!
I’m finally getting around to my thank yous… 
What a GREAT DAY we had in Copenhagen! 
Love that newly renovated room, and what an awesome show that was.  Always excellent working with you and your team of professionals. 
Thanks again for an amazing day!!

John Carlson
Tour Manager 2023
Father John Misty

Thank you so much for your kind words and for the wonderful day, you and your team were a pleasure to work with. The band and crew had a great day, we appreciate your hospitality and hope to see you soon at the next one!
Thanks,

Jacob Feinberg
Production Manager
Father John Misty

Svend,
It was a total pleasure being back at Smukfest. We had a great day all thanks to you and your team.

Look forward to next time.

JD

Jason Danter
Justin Bieber Production Manager
Smukfest 2022

Great to see you yesterday, mate. Top festival, show & team.
Keep in touch
Best wishes

Nick ❤️🤘❤️

Production Manager
Nile Rodgers
Smukfest 2022

Svend har igennem mange år arbejdet som local production manager på mange af vores koncerter, og har altid leveret en excellent service over for All Things Live og vores Artister. Svend arbejder med en høj professionalisme og godt humør.

Vi kan kun give Svend den bedste anbefaling.

All Things Live

JURI CARLSSON
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Svend under bl.a. Langelandsfestival og til Take That koncert i Forum. Med Svend får man ikke bare en yderst kompetent produktionschef eller stagemanager, man får også trygheden ved at have en af Danmarks mest erfarne og respekterede mennesker i musikbranchen på sit hold, hvilket er uvurderligt for enhver produktion. Svend er ligeledes et fantastisk varmt menneske, som får alle til at føle sig godt tilpas. 

Med det, giver jeg Svend mine bedste anbefalinger!

Juri Carlsson
Tidl. Musikchef på Langelandsfestival, nu: Event – og Koncert Producer

SØREN HØJBERG
Jeg har kendt og arbejdet med Svend i mange år. Både med tour management. og produktion og altid ærligt og sobert.
Bedste anbefaling.

Søren Højberg
SØREN HØJBERG BOOKING A/S

“Svend Baker er synonym med erfaring og professionalisme. Med Svend Baker på holdet behøver man aldrig bekymre sig om et arrangement ikke er klar til tiden, uanset udfordringerne undervejs. Fleksibel og løsningsorienteret håndtere han evt. udfordringer på sublim vis. Han er en mand med et stort hjerte, og sætter stor ære i sit arbejde. Han får de
bedste anbefalinger herfra”.

Kenneth Svoldgaard
CEO, CSB Island Entertainment ApS

ROLLING STONES_03

ROLLING STONES
Have a great day and thank you for your support team.

Dale “Opie” Skjerseth
Rolling Stones

Thanks Svend… yes a good day apart from the walking !!!
My best to the house crew if you see any…
Take care see you soon.
Roger
Production Manager
Cliff Richard

FAT FREDDYS DROP
Thanks very much Svend, most kind and see you soon!

Alex Alex Bienkov
Tour Manager

Thanks Svend. It was great for us too. Hopefully see you again soon.

Emma Jensen
Production Manager

TOM CARLSON / TM:
That was GREAT FUN, Svend! Thanks so much for everything. An easy breezy day! Sorry I didn’t get to say goodnight- I got stuck playing guest host until 1am! Looking forward to next time!

JACOB FEINBERG / PM:
Thanks Svend, I appreciate it, we had a lovely time as well! Thanks for everything, see you next time!

Svend Baker er en professionel samarbejdspartner. Jeg er aldrig i tvivl om at en aftale er en aftale, eller om et problem kan løses, når Svend er en del af holdet. Overblik, sans for detaljer og en tro på sine “svende” kendetegner ham – Svend er ganske simpelt lig med ro i maven – på både de små og helt store produktioner!

Klar anbefaling herfra.
John Brinck
CEO, FLSS – FrontLine, Service & Security ApS

Thanks mate, and thanks for looking after us the last 2 days
Everyone had a great time

Kind Regards
Richard “Wez” Wearing
Stage / Tour Manger TT

Thanks Svend and thanks Tina.
it’s been great
Xx Linda
TT Tour Manager

ZAIMO PRODUCTION
I Zaimo har vi ofte fornøjelsen af at arbejde på opgaver, hvor Svend er projektmanager.
Altid super professionel afvikling, fordi der uden undtagelse er 110 % check på alting.

Og så bliver det jo ikke mindre fornøjeligt af at Svend er en ualmindelig sympatisk person.

Vi ser altid frem til at arbejde med Svend.

Thomas Hansen
CEO, 
Zaimo Aps

Svend er en institution i sig selv, Jeg har arbejdet med Svend de sidste 10 år, både som – hand , rigger, crewboss, crew chief og som leverandør. Svend har en evne, hvor han favner bredt på en måde, hvor han hilser og snakker med høj og lav, uden nogensinde at miste respekten og opmærksomheden for kundens ønsker.

Svend har en enkel og klar tilgang til fødekæden på en produktion, samt til hvad der kan lade sig gøre, og involverer altid de nødvendige parter for den rette løsning.

Svend har en ro og et overblik der afspejler den kæmpe ”know how” han har høstet igennem en lang karriere.

Med Svend Baker på en produktion er vi alle på samme hold .

Martin Engel, Founder
Intercrew ApS

Jeg har igennem mange år samarbejdet med Svend Baker i forbindelse med Rock Under Broen og andre enkeltstående koncerter og det kan siges meget kort. Der er 100% styr på tingene når Svend afvikler vores arrangementer og de giver mig som koncertarrangør følelsen af at have superkræfter. Det er både i planlægnings- og afviklingsfasen af et arrangement. Det er en stor fornøjelse at arbejde med så kompetent og ordentligt menneske og jeg kan derfor på det varmeste anbefale Svend som samarbejdspartner.

Bent Frandsen
Formand

TEAM SEEBACH
Kære Svend,
Tusind tak for din kæmpe indsats, det har hele vejen været en stor fornøjelse at have dig ved roret. Din grundighed, dit store engagement, din enorme erfaring og ikke mindst dit fantastiske humør har gjort, at vi altid er kommet sikkert i havn. Vi vil på ingen måde acceptere, at dette skal være en afsked og vi forventer at se både dig og Annette ude til
koncerterne. For lad os nu være helt ærlige – I kan jo heller ikke undvære os og selvfølgelig har i livstidsadgang til alle Rasmus Seebach koncerter i fremtiden.

Du skal naturligvis have en gave, men det er jo ikke nemt at finde en gave til en mand der har alt. Men vi har købt en ting, som er lavet med ypperst håndværk, det mindede os om dig. Vi håber du vil få stor glæde af den og at den, hver gang du bruger den, vil minde dig om alle os, der holder af dig.

De kærligste hilsner
OFFBEAT & TEAM SEEBACH

LANGELANDSFESTIVALEN
Svend Baker har gennem 10 år fungeret dygtigt som stage manager på vores andenstørste scene, Møllers, hvor han med stor professionalisme og arbejdsiver har bidraget stærkt til at skabe de bedst mulige rammer for Langelandsfestivals gæster, crew og artister.

Det er os derfor en fornøjelse at anbefale Svend Baker.

Med venlig hilsen 
Martin Nørkjær
Functional manager Langelandsfestival

RAMMSTEIN 2022
Svend, thank you for the Aarhus Show and all your hard work! See you next time.
Nicolai

RAMMSTEIN
Hi Svend, it has been a pleasure again working with you and your team. See you next time.

RAMMSTEIN 2019
Thank you Svend. Everyone was very happy! Great job…!
Cheers, Nicolai
Nicolai Sabottka
Head Of Rammstein Production

Svend, As always …thank you!
Great job, we certainly consider you in our extended family.

Until next time,

Derek Williams
Production Manager
Bonnie Raitt

Good afternoon Svend… Just got into Oslo now

Thank you and your team very much for working with us to make this happen! I had a great day working with all of you and please pass on my many thanks to all of your staff and crew. They were a pleasure to work with you and I look forward to working with all of you again soon. We definitely did and could not have done it without your great production team. 

Many thanks and hope the rest of the festival goes great for everyone.

Cheers Lew
Jason “Lew Lew” Lewis
Britney Spears

STATUS QUO, LEONARD COHEN & PRINCE
Having worked with Svend Baker for many years with artists like Prince, Status Quo, Leonard Cohen,I have found him to be a great asset to have around , he’s always confident, relaxed and on top of his game whatever he’s doing ..his attention to every detail is Impeccable, nothing gets missed and you never have any nasty surprises.

Dave Salt
Prod. Tour Manager
Status Quo, Leonard Cohen & Prince

Thank you Svend,
We had a great day in Copenhagen!

Jay Schmit
Production Manager
Katy Perry

Hi Svend, The girls enjoyed your festival very much. They commented to me it is the friendliest they have ever done. Thanks for all your help my friend.

Thanks,

Will Driscoll
Production Manager
Bananarama

KING DIAMOND & MERCYFUL FATE
I min kapacitet som Artist Manager, og som Tour Manager; har jeg over en periode på snart 30 år, haft fornøjelsen at kende Svend Baker i professionel sammenhæng.

Siden vores første tourné sammen i 1993, har han altid udmærket sig ved at være yderst detaljeorienteret, punktlig og præcis. En mand man kan regne med og stole på. Herfra får man altid klar besked uden omsvøb og opgaverne bliver løst.

Fra sin tidlige start tillært han sig år for år nye kvalifikationer; og har sidenhen praktiseret det til perfektion. Intet job for lille, intet job for stort. Jeg har i årenes løb med fornøjelse tourneret rigtig mange måneder med Svend, både udenlands og i Danmark, især med internationale kunstnere, og har ved selvsyn set en flot håndtering af svære situationer og store opgaver.

Jeg vil med største glæde anbefale Svend, til at planlægge & afvikle et hvilket som helst musik arrangement eller tourné. Ikke at forglemmer, så er Svend et behageligt selskab i enhver henseende, en detalje der også er et stort plus når der skal samarbejdes.

Ole Bang
Artist & Crew Management

Christopher Entertainment har haft fornøjelsen af at arbejde med Svend Baker flere gange.
Vi er i trygge hænder, når vi har Svend ind over på vores arrangementer. Han er super professionel, har et overblik ud over det sædvanlige, er en fantastisk kommunikator og alt bliver leveret i en god tone. Vi giver Svend de varmeste anbefalinger herfra og glæder os til næste samarbejde.

Maria
Christopher Entertainment

Undertegnede skal hermed bekræfte at Svend Baker har været freelance stage-og produktionsmanager i Amager Bio siden 1997, og haft ansvaret for afvikling af flere hundrede koncerter, med bl. a. flere super stjerner, gennem de mange år. Alle koncerterne er blevet afviklet højst professionelt, og med et fremragende over-blik, som artisterne, bureauerne og det faste personale alle har været meget tilfredse med. Amager Bio har fra alle parter, kun modtaget stor ros for Svend Baker´s fremragende arbejde, og indsats til alle koncerterne. 

Alt fra advance til praktisk afvikling, har med rigtig god kommunikation til alle involverede været helt i top.

Svend Baker er stadig tilknyttet Amager Bio på freelance basis.


Med venlig hilsen

Booking – & Musikchef
Per Abildtrup
Amager Bio & Musikforeningen 5-øren

 

“Svend har igennem mange år varetaget rollen som Production Manager i Amager Bio. Vi hyrer Svend, når vi har en produktion, der har brug for en særlig omhyggelighed, og opmærksomhed på detaljen i alle led, hvadenten det omhandler de tekniske løsninger, den skarpe produktionsplan, den optimale hotelløsning, eller det gode kompromis for alle parter på hospitality-delen.

Jeg har oplevet at Svend lægger særligt mange kræfter i præproduktionen, så alt er klappet og klar til produktionsdagen, hvor Svend er garant for den stabile afvikling, godt humør og præcision ned i detaljen. Vi kommer fortsat til at ringe til Svend, når det brænder på, eller når vi har brug for den særligt kvalificerede produktionsafvikler til både vores danske og internationale artister”

Signe Andersen
Produktions- og afviklingsansvarlig, Amager Bio

“Best production plans in town”
“Wellorganized and proffesional approach to every details”
Have been working with Svend, both on tour and on local productions, must say it was a plessure”

Christoffer Cupello
Ejer / Owner, Copenhagen Stage Crew

Man ved, at ens produktion er i bedste hænder, når Svend Baker er production manager.

Peter Wallengren
promoter

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Svend i mange forskellige sammenhænge og på mange typer af produktioner, gennem de sidste 15 år.
Samarbejdet med Svend er altid præget af høj professionalisme, gensidig respekt, højt til loftet og rigtig god stemning.

Vi ser frem til et fortsat godt og fornøjeligt samarbejde!

Thomas Rydahl
Direktør Event Safety

Fra min plads bag skrivebordet har jeg igennem årene hørt en masse om Svend – og i to år forsøgte jeg at møde Svend in person, – endelig i tredje forsøg lykkedes det for os at være samme sted på samme tid. At komme ind på Svends kontor var i sig selv en gigantisk oplevelse, billederne på væggene og Svends PAS træ fortalte mig at det ikke var småting den gode mand havde været/var involveret i. Alt hvad jeg havde hørt om Svend – levede til fulde op til virkeligheden om den mand jeg sad overfor.

Svend og jeg havde en go snak over en kop kaffe, og han viste med sin empati en stor interesse og et stort engagement – og vi havde godt gang i snakken om fortiden og fremtiden, – men covid 19 fik sat en stopper for planer, aftaler og drømme. Men vi drømmer stadig og jeg vil glæde mig til, at vi igen skal arbejde sammen, Svend Baker og jeg – via skrivebordet.

Lone Engel
Businessmanager, Intercrew ApS

NICOLAI SEEBACH
Min bror og jeg har arbejdet i mange år med Svend Baker. Det er en stor ære at have Svend med på vores hold. Man kan være helt sikker på at alt spiller, når Svend er med og alle på holdet har stor kærlighed til Svend. For mig personligt, har Svend en særlig plads i mit hjerte, fordi min far også var meget glad for Svend.

Nicolai Seebach

RASMUS SEEBACHS LIVESHOWS
Jeg har igennem mange år arbejdet sammen med Svend, hvor han har varetaget rollen som production manager for Rasmus Seebachs liveshows. Svend er ekstremt grundig og er altid 15 skridt foran. Han har en enorm erfaring og ryster aldrig på hånden, uanset situationen. Ovenpå Svends ekstreme professionalisme, ligger en ordentlighed og insisteren på god tone og god stemning på hele produktionen.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Svend.

Jacob Ødegaard
Booking Agent, Operational Director hos Copenhagen Music ApS